Višje izobraževanje Maribor

UNIVERZA V MARIBORU FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO, PROMETNO INŽENIRSTVO IN ARHITEKTURO

Višje izobraževanje Maribor

Naslov
Smetanova ulica 17
Place
2000  Maribor
Landline
(02) 229 43 00
Fax
(02) 252 41 79
E-Mail
fgpa@um.si
Website
www.fgpa.um.si
Video
neptune (network for environmental projects in technology united in europe) je mednarodni projekt v organizaciji savonia university of applied sciences (finska) v kuopiu na finskem. sestavljen je iz treh krogov univerz

Informacije

Na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru ustvarjamo, razvijamo in širimo inženirska znanja na področjih gradbeništva, arhitekture in prometnega inženirstva ter jih v najboljši možni meri prenašamo na svoje študente, kakor tudi v stroko, s čimer bogatimo življenje in ustvarjalno delo diplomantov in gospodarstva. Na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo težimo k izvajanju takšne znanstveno raziskovalne dejavnosti, ki na ravni mednarodne primerljivosti bogati svetovno zakladnico znanja in se odraža v inovativnem snovanju in učenju kot temeljnem prispevku k razvoju družbe na področjih našega delovanja.

UNIVERZA V MARIBORU FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO, PROMETNO INŽENIRSTVO IN ARHITEKTURO can be found at Smetanova ulica 17 . Nudimo naslednje storitve: Višje izobraževanje . V Maribor so 14 drugih Višje izobraževanje. Pregled lahko najdete tukaj.

Ocene

Ta seznam še ni bila pregledana:

Delovni čas

Panoge

Višje izobraževanje
(02)2294300 (02)-229-43-00 +38622294300

Map Smetanova ulica 17

Loading map...